ADVANCED TFC COATINGS FOR INDUSTRIAL APPLICATIONS

Tigate Oy

on Advanced TFC-pinnoiteteknologiaan sekä materiaalien suojaamiseen erikoistunut yritys. Advanced TFC-pinnoiteteknologiaan perustuvat tuotteet valmistetaan Suomessa. Yrityksen liiketoimintaan kuuluu TFC-mikrolasitteiden ja TFC-additiivien myynti ammattikäyttöön, sekä erilaisten materiaalien suojauspalvelut verkostomme kautta.

Palveluumme kuuluu myös tuotekehityshankkeet, jossa asiakkaalle räätälöidään tarpeiden mukainen tuote. TFC-mikrolasite tai TFC-additiivi voidaan valmistaa alusta alkaen puhtaista raaka-aineista, tai jo olemassa olevaa tuotetta muokkaamalla.

Meillä on käytettävissä yli 20 vuoden erikoisformulointiosaaminen ja asiakkuus maailman suurimpiin raaka-ainetoimittajiin. Asiakkaamme toimivat laajalti erilaisilla toimialoilla, aina raskaasta paperiteollisuudesta mikroyrityksiin. Tuotteitamme käytetään lukuisissa kohteissa ja olosuhteissa erilaisiin tarkoituksiin, joissa parasta ratkaisua ei perinteisin materiaalein ja menetelmin ole kyetty saavuttamaan.

Edistyksellinen teknologia, parhaat raaka-aineet ja asiakaslähtöisyys ovat yrityksen kivijalka, johon liiketoimintamme rakentuu.