HI-END COATINGS FOR PROFESSIONALS

ADVANCED TFC COATINGS FOR INDUSTRIAL APPLICATIONS

TFC OMNIPHOBIC™

Markkinoiden ylivoimaisesti suorituskykyisin fluorivapaa omnifobinen non-stick mikrolasite, joka kestää myös erinomaisesti kemikaaleja. Onpa käyttökohteena paperikoneen likaantuvat pinnat, voimalaitoksen jäähdytys, aurinkopaneeli, risteilijän keittiö, valumuotti, lentokentän kerosiinisäiliö tai bussikatos, TFC OMNIPHOBIC™ suojaa, eristää, hylkii ja pitää pinnat puhtaana. Kaikille yleisille materiaaleille ja vaikeisiin olosuhteisiin soveltuva erittäin pitkäkestoinen TFC OMNIPHOBIC™ haastaa perinteiset käsitykset ominaisuuksista, joita pelkällä pintakäsittelyllä voidaan tuotteisiin ja materiaaleihin saavuttaa.

TFC MICRON™

Edullisempi ja ohuempi non-stick mikrolasite ei-teollisiin kohteisiin. TFC MICRON™ suojaa esim. lyhtypylvään tai hissin tarroilta ja töhryiltä, tai peilikiillotetun messinkisen baaritiskin sormenjäljiltä ja roiskeilta. Muovipinnoille helposti likaa hylkivä suoja hiusnaarmuja vastaan, myös läpinäkyvät muovit. TFC MICRON™ soveltuu myös veneiden kaikille pinnoille suojaamaan UV:lta ja ilmansaasteilta, sekä pohjaan parantamaan taloudellisuutta ja nopeutta.

TFC NOXIDE™

Pitkäkestoinen TFC NOXIDE™ mikrolasite on mm. kestotestattu Norjan vuonojen suolaisissa vesissä alumiiniveneen korroosiosuojana. Helsingin meri-ilmastossa messinkisen julkisivun hapettumisen esto. Patinoitumisen pysäytys kauniissa kuparipaneelissa. Galvaanisen korroosion esto metalli/hiilikuitukomposiiteissa. Hopeakorun mustumisen esto. Dendriittien ja hiipivän korroosion esto metalliliitoksissa, aina kupariputkista elektroniikkaan. TFC NOXIDE™ käyttökohteet ja mahdollisuudet ovat erittäin laajat. Kuivuneen lasitteen päälle voi liimata, maalata, tulostaa ja teipata, mutta ultrasileä pinta on silti erittäin helppo puhdistaa.

UNIVERSAL NON-STICK™

Haastaviin kemiallisiin olosuhteisiin TFC-teknologialla formuloitu 2K non-stick pinnoite. Erinomainen hapan/emäs kesto yhdistettynä omnifobiseen funktionaaliseen pintaan. UNIVERSAL NON-STICK™ pinnoite on käsittelyä kestävä, ja hylkii tehokkaasti vettä, öljyä ja kaikkea likaa. Pinnoitteessa on hyvä tartunta useimpiin materiaaleihin, ja se toimii myös erinomaisena korroosiosuojana monille materiaaleille (ilmastorasitusluokka C5M+). Tuotetta voidaan käyttää upporasituskohteissa, joissa vaaditaan korroosiosuojaa ja voimakkaasti likaa hylkivää pintaa matalalla virtausvastuksella. Universal Non-stick soveltuu myös olosuhteisiin, joissa syntyy altistusta vahvoille happamille tai emäksisille kemikaaleille, kuten esim. rikkihappo, suolahappo, fosforihappo ja natriumhydroksidi. Tarrat, tussit ja spraymaalit eivät tartu pinnoitteeseen, joten pintojen suojaaminen ilkivallalta on helppoa. UNIVERSAL NON-STICK™ on perusmuodossaan 2 komponenttinen kirkas pinnoite, mutta erikoistilauksena tuote on saatavilla pigmentoituna ja eri kiiltoasteilla asiakkaan tarpeen mukaisesti. UNIVERSAL NON-STICK™ on myös saatavilla helppokäyttöisessä aerosolina.